Onze werkwijze

Buro Creactief maakt graag eerst kennis met u, zodat we weten wat u precies verwacht en wat uw wensen zijn. Wij leggen u graag uit welke keuzes u heeft. Samen bepalen we zo de basis voor uw website. U kunt ons mailen of bellen op een tijdstip dat het u uitkomt, maar u kunt natuurlijk ook aangeven dat wij contact met u moeten opnemen.

Uw Wensen Uw wensen
Om een site op maat te kunnen maken, is het natuurlijk wel noodzakelijk dat wij weten aan welke criteria de website moet voldoen. Bijvoorbeeld uw huisstijl, maar ook wat u met uw website wilt bereiken. Wilt u snel een eenvoudige website en heeft u al een huisstijl? Of wilt u een website inclusief (nieuwe) huisstijl?


Aan de slag Aan de slag
Als uw wensen helemaal duidelijk zijn, gaat Buro Creactief aan de slag met het design. We ontwerpen een homepage, zodat u een goede indruk krijgt van hoe uw site eruit komt te zien. Voordat we vervolgens verder gaan, leggen we dit ontwerp ter goedkeuring aan u voor.


Bouwen Bouwen
U heeft het ontwerp gezien en goedgekeurd, dus we kunnen aan de slag met de techniek. We bouwen de site en het content management systeem. Kiest u voor een content management systeem dan kan u zelf op eenvoudige wijze de inhoud van de site plaatsen. Buro Creactief biedt ook een oplossing als u dit niet zelf wilt doen.


Tijdsbestek Tijdsbestek
De duur van het ontwerpen en het bouwen van uw website is afhankelijk van uw wensen en de informatie die wij krijgen van uw zijde. In het algemeen kunnen wij uw website tussen de 2 en de 4 weken opleveren.Uw eigen website Uw eigen website
Eindelijk, uw site is klaar om online gezet te worden. Als u tenminste alle teksten en afbeeldingen heeft gecontroleerd. U bepaalt vervolgens zelf wanneer de site echt zichtbaar mag worden en wat er op uw site zichtbaar is.